Kansikuva

Kansikuva

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Happypotamus muutti meille

Pari vuotta sitten kaverini näytti minulle Happypotamuksen. Siitä lähtien olen aina ajoittain ihastellen selannut kuvia erilaisista Happypotamuksista niin Googlesta, Instagramista kuin Pinterestistäkin. Ja olen toivonut saavani tehdä sellaisen.

Ohje kuitenkin maksaa lähes 8 euroa. Lopulta kuitenkin päätin, että ohje on hintansa arvoinen. Ja olihan se.Ohje on englanniksi, mutta 35-sivuinen ohje on kuvineen niin selkeä, että siinä oli ainakin minulle jopa liikaa neuvoja. Ohjeen kanssa pärjää kyllä vähän huonommallakin englanninkielen taidolla. Käytännössä Happypotamus koostuu siis erilaisista afrikankukista.

Ohjeessa silmiksi laitetaan napit, mutta meidän Hippo on todennäköisesti tekemisissä myös lasten kanssa, joten päädyin ompelemaan silmät tummansinisestä langasta, ja hyvältä näyttää. Hän näkee myös hyvin.


Pidettiin Happypotamuksen kanssa pieni kuvaussessio tammikuun talvisissa takapihan maisemissa. Hän oli varsin innoissaan ulkoilusta.


Ohjeessa neuvottu ruutujen yhdistys ei ollut minusta kovin kätevä, joten yhdistämisessä käytin ainoastaan kiinteitä silmukoita. Kokeilin myös aluksi virkata kasan ruutuja ja sitten vasta yhdistää niitä, mutta helpompi oli yhdistää palaset toisiinsa saman tien niiden valmistuttua, palasia on niin monenlaisia (neliöstä kahdeksankulmioon).
Tänään hän katselee kaihoisasti ulos olohuoneen ikkunasta. Josko taas joku päivä pääsisi ulos.

Lankoina loppuvuodesta alennuksessa ollut Drops Flora, valkoinen lanka Drops Alpaca Uni Colour. Yhteensä lankaa meni 136 g, josta n. 68 g valkoista ja n. 68 g värillisiä lankoja. Täytteenä vanua hirrrrveesti. Hippo on noin 50 cm pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti