Kansikuva

Kansikuva

maanantai 25. marraskuuta 2013

Huovutettu laukku


Takana kolme päivää huovutusta. Kassin päätin tehdä.


Ensin leikataan kuplamuovista kaava ja levitetään ristikkäin vino pino huopaa tasolle kaavan päälle. Keskiosa kastellaan lämpimällä saippuavedellä.Kaava siirretään tason päälle.Reunat taitellaan kuplamuovikaavan päälle saumoiksi. Päälle levitetään lisää villaa, kastellaan ja ryhdytään huovuttamaan. Kun saumat tarttuvat kiinni, leikataan yläosaan kassille suu ja kahvat. Kassin sisälle laitetaan muotti. Tässä tapauksessa muotiksi päätyi paketiksi kääritty telttapatja.

Aika monen hikisen tunnin jälkeen kassi alkaa pikkuhiljaa lähestyä esikuvaansa.Kahva tuotti pientä päänvaivaa. Lopulta päädyin turvautumaan karhunlankaan. Tämän sitten päällystin ensin neulahuovuttamalla ja sen jälkeen märkähuovuttamalla.Koristelua ensin neulahuovuttamalla ja sitten taas läträämään veden kanssa.
Lopuksi vielä ompelin kuvion reunaan heijastinnauhaa, mikä ei tässä auringonpaisteessa juurikaan kyllä näy. Tässä on hyvä avantouintikamppeita kuskata, lämpimässä laukussa. Ei tule tossuille ja uimapuvulle kylmä uinnin jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti