Kansikuva

Kansikuva

lauantai 23. marraskuuta 2013

VETOKETJU-HUOPAKORU

Olen ihaillut  Odile Govan vetoketju-huopatöitä (mm. täältä: http://woollyfabulous.com/) ja pitkään miettinyt, että kuinka ne tehdään. Pinterestistä löysin ohjeen, jossa neuvotaan leikkaamaan vetoketjusta kangasosa pois ja liimaamaan metalliosa kuumaliimalla huopa-alustalle. 

Illalla myöhään innostuin kokeilemaan. Onneksi kaikki tarvittava löytyi kotoa: kaivoin villavarastostani palan huovutettua levyä ja ja huovutusvillaa, sekä vetoketjuvarastostani vanhan metallivetoketjun. 
Leikkasin ja liimasin vetoketjun kiinni huopalevyyn. Vetoketju oli yllättävän jäykkää, siis kun vertaan Wolly fabulousin sivujen töihin (ja vetoketjuihin). Siellä on vaikka minkälaisia kiemuroita ja koukeroita ja linnun teräviä nokkia. 

Kuumaliiman kanssa liimaaminen on myös aikamoista läträämistä. En tiedä onko oma liimapistoolini jotenkin huono, mutta liimaa tulle jatkuvalla syötöllä silloin kun se on kuumaa ja siksipä liimaa sotkeentuu väkisin vähän joka paikkaan.
Yläkoukerot ompelin muutamalla pistolla kiinni.Mietin että pidättäydynkö näinkin yksinkertaisessa, mutta sitten oli kokeiltava ne mun pakolliset helmikoristelut.
Näin päin katsottuna tästä tulee mieleen tursas tai joku muu merenelävä......ja näin päin taas porsas 

...onko näin vähän neutraalimpi, vai tuleeko tästäkin jotain mielleyhtymiä?
2 kommenttia: