Kansikuva

Kansikuva

lauantai 2. helmikuuta 2013

Huovutusjuttuja

Työpaikalla huovutettiin tyhypäivänä. Ajatuksena oli saada karuun kahvihuoneeseen vähän väriä ja parantaa akustiikkaa. Pohjana käytimme Felt Factionin Jääkarhua ja kuviot teimme neulahuovasta. Jokainen halukas pääsi huovuttamaan yksin tai porukalla oman neliönsä. Huovutuksen jälkeen koristelimme vielä työmme kirjomalla ja/tai helmillä ja napeilla. Nyt teos riippuu kahvihuoneen seinällä. Kiinnityssysteemiä on vielä kehiteltävä...


Tässä lähikuva omasta neliöstäni:Työkaverin huovuttama kahvipannu on kahvihuoneen ovessa

Huovutus olikin aiemmista huovutuskokeilustani poiketen tosi mukavaa, kun käytimme puolivalmisteita eikä tarvinnut aloittaa karstavillalevyistä (huhhuh). Neulahuopakuviot kiinnitimme ensin kevyesti huovutusneulalla Jääkarhuun ja sitten huovutimme kaislaverhon ja/tai kuplamuovin avulla rullaamalla lisää.  Kaikki olivat ymmärtääkseni  sitä mieltä, että huovutusaamupäivä oli palkitsevaa ja oikeasti työhyvinvointia parantavaa puuhailua. Ajatukset pysyivät juuri siinä, missä kädetkin. Iltapäivällä lähdimme vielä suunnistamaan vesisateessa (tämä tapahtui siis jo syksyllä). Meillä oli kivaa yhdessä!

 Materiaaleja jäi tyhypäivästä ja tein niistä vauvan saaneelle työkaverille vielä lahjaksi taulun: No, kun materiaalit oli lähes käytetty, piti niitä hankkia lisää:

Eli tässä kevään aikana  huovutus jatkuu kotona heti, kun vaan ...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti